Nofoaga Suiga

E faʻafefea ona Suia le Tau i luga ole iPad?

E tele mafua'aga e te mana'o ai e sui le tulaga o le tau i lau iPad. Masalo o lo'o e faimalaga ma e mana'o e siaki le va'aiga mo lou taunu'uga. Pe atonu foi e iai sou aiga po o uo i se isi aai ma e fia vaai pe faape'i le tau iina. Po o le a lava le mafuaaga, e faigofie lava ona suia le tulaga o le tau i lau iPad i ni nai laasaga.

O le a le Uiga o le Weather Widget?

O le widget weather o se talosaga e mafai ai e oe ona faigofie ma vave siaki le tulaga o le tau o soʻo se nofoaga. E avatu ia te oe fa'amatalaga vave o le tau. O le widget lava ia e masani ona tuʻuina atu o se ata o le tau ma se numera e faʻaalia ai le vevela o le nofoaga.

E ala i le iloa o le tau o lou nofoaga, e mafai ona e iloa lelei lavalava e ofuina. E aoga tele foi pe afai e te alu e fai togalaau aua o le iloa tonu o le tau o lou nofoaga, e te iloa ai le taimi e toto ai na fatu.

I se tulaga lautele, o le weather widget e ofoina atu se auala vave, lelei, ma sili ona faigofie e siaki ai tulaga o le tau i soo se mea i soo se taimi. O lona uiga vave ma faigofie o lona uiga e mafai ona e siakiina tulaga o le tau o loʻo i ai nei o soʻo se nofoaga faapitoa i totonu o ni nai sekone.
E te fia iloa pe faʻafefea ona sui le nofoaga o le tau ile iPad? O Le Mea Lenei e Fai

E Fa'afefea ona E Suia le Tau i luga ole iPad?

Suia le Tulaga o le iPad Weather Widget ma le lima

A le mafai e lau iPad's weather app ona maua le nofoaga sa'o, o le a mautinoa lava e te maua ni fa'afouga o le tau. O le mea lea, o le suia ma le lima o le tau i luga o le iPad e faigofie ona fesoasoani e foia lenei mea ma e mafai ona e faia lena mea e ala i le mulimuli i laasaga faigofie nei:

  • Ulu i lau lau iPad ma oomi umi le “Weather Widget”.
  • Tap le “Fa’atonu le tau” button.
  • Sosoo ai, fa'aopoopo ma le lima lou nofoaga sa'o.
  • Mulimuli ane, teu le faʻamatalaga. O le a amata nei ona e mauaina fa'amatalaga sa'o o le tau.

E te fia iloa pe faʻafefea ona sui le nofoaga o le tau ile iPad? O Le Mea Lenei e Fai

Liliu le "Pcise Location" Feature

Ina ia mafai e le Weather Widget ona iloa le nofoaga tonu o lau masini, e tatau ona e tuʻuina atu i ai faʻatagaga talafeagai uma e ala i le kiina o le "Tulaga Saʻo". Afai e tape lenei vaega, o le a le mafai e lau iPad ona iloa pe iloa lou "nofoaga nei". O lea, ina ia mafai ai le "Tulaga Saʻo" ma suia le tulaga o le tau i luga o iPad, ia mulimuli i laasaga nei.

  • Tatala le talosaga "Settings" a lau iPad.
  • Kiliki “Tulaga faalilolilo” ona tapuni lea “Au’aunaga mo nofoaga”.
  • Su'e i lalo le lau lava e tasi i le “Talosaga tau” (o loʻo i le pito i lalo o le lau).
  • Fa'ataga nei le Weather app ma le Widget e Fa'aaoga le nofoaga o lo'o iai nei iPad.

E te fia iloa pe faʻafefea ona sui le nofoaga o le tau ile iPad? O Le Mea Lenei e Fai

Afai o lo'o e fa'aogaina le “VPN”, Ta'e

Le feso'ota'iga tuma'oti, VPN, e masani lava o se fesoʻotaʻiga faʻailoga e masani ona faʻaogaina mo le faʻafesoʻotaʻi i se fesoʻotaʻiga faʻamaonia ma le faʻaogaina foi o geo-restrictions. Ae ui i lea, o le faʻafitauli o le VPN ma le iPad's Weather Widget e faʻaogaina le "DNS" tutusa (Domain Name Server).

Soo se taimi lava e te faʻafesoʻotaʻi ai le iPad i le VPN o loʻo e faʻaaogaina, o au faʻamatalaga uma e pei o lau tuatusi IP e faʻatonuina i lau kamupani VPN. I se isi faaupuga, atonu o loʻo faʻaalia e lau Weather Widget le nofoaga sese ma faʻafouga o le tau ona o le VPN o loʻo e faʻaaogaina. O le mea lea, o le suia o le tulaga o le tau i luga o lau iPad e ala i le faʻaogaina o le VPN o loʻo tamoe i luga o lau iPad o le a foia ai le faʻafitauli. O laasaga nei e fai ai.

  • Tatala lau app Settings iPad.
  • Fa'asaga i lalo i le "Aoao" filifiliga ma ta i ai.
  • Tap le "VPN" faamau ma tape le VPN e ala i le taina o le koli i le "Off" tulaga.

E te fia iloa pe faʻafefea ona sui le nofoaga o le tau ile iPad? O Le Mea Lenei e Fai

Auala e Suia ai le Nofoaga GPS i luga ole iPad

E taua tele le tu'uina atu o le avanoa i le nofoaga sa'o o le eria ina ia e maua ai fa'amatalaga sa'o o le tau. E iai taimi e pipii ai lau masini i se nofoaga e tasi e le sa'o. O se tulaga e seasea tupu ae a tupu, e avea ma luʻitau le suia o lou tulaga iPad i le vaega saʻo.

O le mea lea, afai e leai se metotia na aoga, ona mafai lea ona e taumafai e sui lou nofoaga e faʻaaoga ai Nofoaga Suiga. O lenei fa'apolofesa fa'afesuia'i nofoaga o le a vave ma lelei ona suia le nofoaga o au iOS ma masini Android i lau eria po'o le nofoaga e te mana'o ai. O le auala lea e sui ai le tulaga o le tau i luga o iPad e faʻaaoga ai le Suiga o le Nofoaga.

Download FreeDownload Free

  • tatala Nofoaga Suiga i lau komepiuta. Fa'agasolo ile tulaga fa'aletonu e sui ai le nofoaga.
  • Faatasi ai ma se uaea USB, fa'afeso'ota'i lau iPad i le PC ma tatala lau iPad. A faʻaalia se feʻau pop-up e talosagaina le faʻatagaga e faʻaopoopo lau PC o se tasi o masini faʻalagolago, faʻatagaina le faʻatagaga e ala i le kiliki i luga o le "Trust" ona faʻaauau ai lea.
  • O le laasaga mulimuli o le filifili lea o le nofoaga e te manaʻo ai. O le auala sili e fai ai o le su'eina lea o lou nofoaga e te mana'o iai. O le taimi lava e te filifilia ai se nofoaga faʻapitoa, o mea uma e faʻavae i luga ole nofoaga ole iPad e pei ole WhatsApp ma Weather app o le a faʻafouina i lou nofoaga fou.

sui le nofoaga gps

Download FreeDownload Free

Fautuaga Faaopoopo – iPad Weather Widget

E le'i faia e Apple se talosaga Weather mo lana iPad. E masani lava, pe a oʻo mai i le vaʻai i tulaga o le tau, o tagata faʻaoga iPad e sili atu le faʻatapulaʻaina o le poto masani pe a faʻatusatusa i tagata faʻaoga iPhone. Soo se taimi lava e te maua ai le Weather widget i luga o le iPad, e te faʻatonuina nai lo le itulau webpage i Safari. E te le tau alu mo se app isi vaega i luga o le iPad, e ui lava.

E tele galuega e mafai ona e faia i luga o lau iPad e fai ai le widget o le tau e sili ona foliga lelei mo le lau.

O le mea muamua e mafai ona e faia o le faia lea o le tele o le widget i luga o lau lau iPad ina ia faʻaalia ai le tau o loʻo iai nei faʻapea foʻi ma le taimi moni o le vevela ma tulaga. E tatau fo'i ona fa'aalia ai le va'aiga o lou tau mo le itiiti ifo i le isi lima aso. O le auala lenei e fai ai lena mea:

  • Oomi umi lau mata o le fale iPad e maua ai le avanoa i widgets.
  • filifili le “Tau” widget. O lapopoa eseese o le a faʻaalia.
  • O lea, swipe agavale po'o taumatau e su'e le lapo'a lelei mo lau iPad's Weather widget.

E mafai foi ona e faia suiga i luga o le nofoaga o lau masini widget e ala i le umi-oomi le widget lava ia ona fa'atonutonu ai lea o ona nofoaga e ala i le fa'aopoopo atili. O le faia o lena mea o le a fesoasoani e faʻaleleia lou poto masani i lau iPad's Weather widget.

Isi Fautuaga lima e uiga i le iPad Widget

O masini Apple e mafai ai e oe ona faʻaopoopo ma aveese widgets faigofie. E mafai foi ona e suia le tele ma le faʻatulagaina o widgets faʻapea foʻi ma faʻatulagaina i soʻo se mea e te manaʻo ai i luga o le fale. O loʻo i lalo ni nai faʻamatalaga aoga i le faʻaopoopoina o widget i luga o le lau o lau iPad ma faʻapea foʻi le faʻaogaina o pusa widget.

Fa'afefea ona fa'aopoopo widget i le mata o le fale ole iPad

E mafai ona e fa'aopoopo sa'o ia widget i lau mata o lau iPad ma tu'u i so'o se mea i luga ole lau. O le mea lea, afai o loʻo e suʻeina se auala e sui ai le tulaga o le tau i luga o lau iPad, ia mautinoa e mafai ona e mauaina vave le Weather widget i luga o le fale. Ina ia faaopoopo se widget, mulimuli i laasaga nei:

  • Alu i lau iPad home screen ma lolomi umi i luga o so'o se avanoa avanoa.
  • Ulu i le tulimanu agavale pito i luga o lau lau fale ma tapuni le (+) icon.
  • Su'e i lalo i le lisi o widgets ma filifili le widget e te mana'o e fa'aopoopo.
  • Filifili lau faʻatulagaina ma le tele o le widget ona tapuni lea o le “Faaopoopo le Widget” filifiliga.
  • Tuu nei le widget i lou tulaga e te mana'o ai i luga o lau lau o lau iPad ona tapuni lea o le Fa'ai.

E te fia iloa pe faʻafefea ona sui le nofoaga o le tau ile iPad? O Le Mea Lenei e Fai

Faʻaaogaina o le Widget Stacks

Fa'atasi ai ma fa'aputuga widget, e mafai ona e fa'aputuina widget i luga o le tasi ma le isi e fai ai se vaega o widget. O le fa'aputuga widget e suia malosi i le aso atoa, e fa'aali atu ia te oe mea e maua mai i polokalame eseese ma auaunaga e ofoina atu e lau masini. E mafai lava ona e swipe lau stack widget i luga pe lalo e alu i totonu o mea o loʻo faʻaalia i luga o le stack widget. O laasaga nei mo le fatuina o faʻapipiʻi widget i luga o le mata o lau iPad.

  • Alu i se widget patino ma lolomi umi. Filifili le Fa'atonu Fa'aputuga filifiliga.
  • Le isi, Faʻaopoopo pe tape le widget e te manaʻo ai e ala i le taina o le (+) icon poʻo le (-) icon.
  • A mae'a ona e fa'aputuina ia widget, na'o le ta "Faia".
  • Ina ia suʻesuʻeina mea o loʻo i totonu o faʻaputuga o au widgets, naʻo le swipe i luga ma lalo.

E te fia iloa pe faʻafefea ona sui le nofoaga o le tau ile iPad? O Le Mea Lenei e Fai

iʻuga

O lea ua e vaʻai pe faʻafefea ona sui le tulaga o le tau i luga o lau iPad, o lea e tatau ai ona e foia le tulaga le saʻo o le tau ma faʻafouina faʻafitauli i lau iPad. Ae peitaʻi, afai e le aoga auala autu e tolu, faʻaaoga Nofoaga Suiga. E mafai ona e 100% mautinoa o le a aoga lenei sui tulaga o iPad. E le gata ina fa'atuatuaina ae e matua faigofie lava ona fa'aoga. Matou te fautuaina malosi oe e te taumafai.

Download FreeDownload Free

O le a le aoga o lenei pou?

Kiliki i luga se fetu e fua ai!

Fua faʻatatau / 5. Faitau aofaʻiga:

Faatatau Mataupu Faavae o

Toe i le pito i luga